Haarniska_rajattu_edited.jpg

TUNNEVALMENNUS

Tunnevalmennuksessa tunteiden tunnistaminen ja ymmärtäminen ovat avainasemassa. Kuten psykologisessa vyöhyketerapiassa, myös tunnevalmennuksessa on oma tarina ongelmineen valmennuksen keskiössä (ilman 18 vuoden elämänkaariajattelua). Tunnevalmennuksessa keskitytään tunnetaitoihin, omien reagointimallien oivaltamiseen ja oman tarinan syvempään ymmärtämiseen. 

 

Vaikka fyysistä kehohoitoa tunnevalmennuksessa ei tehdä, kehollisuus on vahvasti mukana. Apuna käytetään (opiskellaan) tietoisuustaitojen laajentamista ja läsnäoloa kehon avulla sekä intuition opiskelua ja sen käyttämistä tunteiden löytämiseen ja ymmärtämiseen. Tavoitteena on tunteiden löytäminen – ei vain tiedon tai järjen – vaan myös kehon tasolla, jota voi kutsu myös ”sydämen tasoksi”.

 

Tunnevalmennuksessa käytetään erilaisia yksilöityjä harjoituksia ja keskustelua avuksi tunteiden löytymiselle. Hoidossa ei ole hoitopöydällä tapahtuvaa hoitoa. 

 

Ohjaus sopii mm. 

- tunnetaitojen aloittelijoille,

- yksittäisten ongelmatilanteiden selvittämiseen,

- jo olemassa olevien tunteiden selkeyttämiseen,

- intuition opettelemiseen,

- omien negatiivisten reagointimallien ymmärtämiseen ja hallintaan,

- työnohjaukseen

 

Ohjaus sopii myös pariterapiaan. Tervetuloa paikanpäälle, mutta myös netin välityksellä omassa kodissa onnistuu hyvin.

 

Asiakkaan kommentti:

 

”Kiitos Nupulle tunnevalmennuksesta. Pyysin Nupulta apua omien tunteiden tarkasteluun ja käytösmalleihin, joita tunteet aktivoivat suhteessa itseeni ja muihin. 

Nuppu kuunteli ja pääsi todella nopeasti kiinni siitä mitä tunsin ja miksi tunsin niin. Hän tavallaan osasi lukea koodia, joka on tuonut minut tähän pisteeseen. 

 

Hän on tarkka ja analyyttinen, haastaa hienotunteisesti tarkastelemaan itseäni monelta eri kantilta. Hän loi omalla läsnäolollaan tilan, jossa oli helppo olla täysin auki ja haavoittuvainen. Hän antoi esimerkkejä ja harjoituksia joilla pääsin tunteiden ja käyttäytymisen juurisyyhyn kiinni. 

 

Suosittelen Nuppua ja hänen valmennuksiaan kaikille, jotka haluavat ymmärtää itseään ja muita vielä enemmän. Nuppu antaa rohkeutta muuttaa elämän koodia paremmaksi.

 

Kiitos Nuppu! Sinua ja palveluitasi tarvitaan!”

Tervetuloa!

 

Varaa aika, soita: 040 727 6229